Recenze židličky Mima Moon od @similifecz

Židličku Mimu Moon máme již přes rok a půl. Pořídili jsme ji, když mému synovi Edwínkovi bylo 6 měsíců a začali jsme s příkrmy. Díky speciální vložce v ní můžou být i miminka, která ještě sama nesedí. Oceňuji, že má židlička v sobě 5-bodový bezpečnostní pásy, díky kterým miminko zaručeně nevypadne.

Simi - Moon

Jen mi trošku vadilo, že byly látkové a bílé (máme bílou židličku a proto i bílé pásy), což bylo náročné na údržbu. Naštěstí se ale daly vyndat a vyprat, tak byly zase bílé. Pokud potřebujete, aby byla židlička hlavně praktická, doporučuji spíše černou barvu. Mně se ale strašně líbila bílá varianta

Když bylo Edwínkovi rok a půl, odjeli jsme na měsíc do Barcelony a tam se Edwínek naučil sedět u stolu na klasické židli. Vyndali jsme proto z Mimy “miminkovskou” vložkou a zůstala nám verze pro největší děti, která má nosnost až 45 kg! Designově je moc krásná - průhledná. Opticky nám zvětšila kuchyň, snadno se udržuje (pouze se otře vlhkým hadříkem) a navíc odpadly ty bezpečnostní pásy. Edwínek si na ni sám vyleze, když má hlad a zase sám sleze. Díky tomu také poznám, že má hlad a chce jíst. Také oceňuji, že díky jejímu oblému tvaru Edwínek nevypadne do stran, což u klasické židle občas hrozí.
Ovládání židličky je jednoduché, můžete ji vysunout nahoru, nebo úplně dolů, naklonit, nebo dát “dolehu”. Je opravdu přizpůsobivá dle věku a požadavků dítěte.

Edwínek má nyní necelých 15 kg ve 2 letech, proto tipuji, že nám židlička ještě nějaký čas vydrží

Simi - Moon
Simi - Moon
Simi - Moon

Máte zájem o produkty MIMA? Navštivte autorizovaného prodejce Kde nakoupit?